Skip links

Wie zijn wij?

Welkom bij BesparenVergelijken.nl, uw betrouwbare partner in het vergelijken en besparen op uw energiecontracten. Wij zijn een onafhankelijke energievergelijkingssite die u helpt bij het vinden van de beste deals voor zowel vaste als variabele energiecontracten.

Onze Missie

Onze missie is om u te helpen besparen op uw energiekosten. Wij geloven dat iedereen recht heeft op betaalbare energie. Daarom zetten we ons in om de energiemarkt transparant en toegankelijk te maken voor iedereen. We willen dat u de controle heeft over uw energiekosten en dat u de beste keuze kunt maken op basis van uw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Get a free quote

Choose a pre-built header or create a custom layout that perfectly suits your needs. It’s easy and fast.

Online Consultation

Choose a pre-built header or create a custom layout that perfectly suits your needs. It’s easy and fast.

Final Result and Report

Choose a pre-built header or create a custom layout that perfectly suits your needs. It’s easy and fast.

Wat doen we?

Bij BesparenVergelijken.nl maken we het vergelijken en overstappen van energiecontracten eenvoudig en moeiteloos. We bieden een gebruiksvriendelijke vergelijkingstool die u helpt de beste energieaanbiedingen te vinden op basis van uw specifieke verbruik en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een vast of variabel energiecontract, wij hebben de informatie en tools die u nodig heeft om de beste keuze te maken.

Onafhankelijk en Objectief

We zijn volledig onafhankelijk en niet verbonden aan welke energieleverancier dan ook. Dit betekent dat we volledig objectief zijn in onze vergelijkingen en aanbevelingen. We zijn er om u te helpen de beste deal te vinden, ongeacht welke leverancier deze aanbiedt.

Besparen is Belonen

We geloven dat loyaliteit beloond moet worden, maar in de energiemarkt wordt dit vaak niet gedaan. Als u jarenlang bij dezelfde energieleverancier blijft, betaalt u waarschijnlijk te veel. Daarom moedigen we u aan om regelmatig energiecontracten te vergelijken en indien nodig over te stappen. Overstappen kan u aanzienlijke besparingen opleveren.

Voor u aan de slag.

Ons team van experts houdt de energiemarkt nauwlettend in de gaten en speelt snel in op veranderingen. We werken hard om ervoor te zorgen dat u altijd toegang heeft tot de meest actuele en relevante informatie. Met BesparenVergelijken.nl aan uw zijde, kunt u erop vertrouwen dat u nooit te veel betaalt voor uw energie.

Doe mee met BesparenVergelijken.nl

Of u nu opzoek bent naar een nieuw energiecontract of gewoon wilt zien of u kunt besparen op uw huidige contract, BesparenVergelijken.nl is er om u te helpen. Doe mee met de duizenden Nederlanders die al hebben bespaard op hun energiekosten. Begin vandaag nog met vergelijken en besparen!

Onze belofte

Bij BesparenVergelijken.nl vinden we een beheerst beloningsbeleid belangrijk. Daarom bieden we onze diensten kosteloos aan. Als u bij ons overstapt, ontvangen wij van de aanbieder een vergoeding. Deze vergoeding speelt echter nooit een rol in de uitkomst van de vergelijker. Wij zijn er om u te helpen de beste deal te vinden, ongeacht welke leverancier deze aanbiedt.

Uw energieverbruik is belangrijk voor ons advies

Om u een goed advies te kunnen geven met onze energievergelijker, is het belangrijk dat we uw energieverbruik kennen. Dit vindt u terug op uw laatste jaarnota. Weet u niet wat uw energieverbruik is of heeft u die gegevens niet bij de hand? Dan maken we een reële schatting van uw verbruik. Zo krijgt u een advies dat echt past bij uw situatie en waarmee u energieleveranciers kunt vergelijken.

Samen naar een duurzamere toekomst

Duurzaamheid wordt voor veel mensen steeds belangrijker. Daarom kunt u in onze energievergelijker ook energie vergelijken op groenheid. We laten duidelijk zien hoe groen de energie is die leveranciers aanbieden. Zo weet u precies welke energieleveranciers echt groene stroom leveren. Samen kunnen we werken aan een duurzamere toekomst.

Begin vandaag nog met besparen

Energie vergelijken is bij BesparenVergelijken.nl een fluitje van een cent. Binnen een paar stappen ziet u welke energieleveranciers het beste bij uw wensen passen. Heeft u de energieleverancier gevonden die het beste bij u past? Dan kunt u die direct aanvragen. Wij sturen uw aanvraag naar de leverancier en zij gaan direct aan de slag met uw aanvraag. Zo eenvoudig is het om te beginnen met besparen op uw energiekosten.

Doe mee met BesparenVergelijken.nl en begin vandaag nog met besparen op uw energiekosten!

Bring your ideas to life
and build your site visually.

We use cookies to provide the best web experience possible.
Home
Account
Cart
Search